Doorgaan naar hoofdcontent

Ontmoet ons team
ONTMOET ONS TEAM

Charissa - coördinator
Vrouwen verbinden aan God en aan elkaar. Dat is wat Love God Greatly graag wil doen. Charissa is al jaren betrokken bij deze organisatie. Eerst als vertaalster, en later ook als groepsleidster en coördinator. Haar passie is om vrouwen te helpen om zich te verdiepen in Gods woord zodat zij zo een relatie kunnen opbouwen met de Levende God.

Charissa is getrouwd en heeft drie prachtige kinderen. Op zondag vind je haar vaak in haar thuisgemeente en door de weeks tref je haar vaak aan haar grote keukentafel aan. Die tafel is een plek van verbinding. Er is plek voor haar hele gezin, voor de kinderen die zij als gastouder liefdevol opvangt en voor haar Bijbelstudiekring. Het is een plek om te delen van wat God heeft gegeven. Het is een plek om je thuis te voelen en jezelf te zijn. Dat is wat Charissa jou bij Love God Greatly ook wil laten ervaren: je bent een geliefd kind van God en je bent bij Hem altijd welkom.


Willemien - vertalingen
Als je een bemoediging, luisterend oor of een goed gesprek nodig hebt moet je bij Willemien zijn. Willemien heeft een liefde voor de schoonheid van de Nederlandse taal en deze liefde zet ze al een aantal jaar in om Nederlandse vrouwen te dienen door de studies van Love God Greatly beschikbaar te maken in het Nederlands. Willemien is getrouwd en moeder van twee kinderen. Zij leidt het vertaalteam van Love God Greatly Nederlands en samen zorgen zij voor het beschikbaar maken van de blogs, de overdenkingen en de studiegidsen.