Doorgaan naar hoofdcontent

Samen printen: studiegids Kom dichtbijWie schrijft die blijft...

Als je houdt van het opschrijven van je gedachten, waar en wanneer je maar wilt, dan wil je vast onze studiegids hebben op A5 formaat. Alles wat je nodig hebt om mee te doen met de studie bij elkaar in 1 boekje! Alle teksten, ruimte om te schrijven, doelen bij te houden, reflectievragen en prachtig vormgegeven.


Zoals je waarschijnlijk al weet is het al een tijdje niet meer mogelijk om de studiegidsen via Amazon te bestellen. Gelukkig kun je op verschillende manieren meedoen met de studie:
  • Op onze Facebookpagina kun je de teksten en overdenkingen elke dag lezen. 
  • Zoek ons op via Instagram!
  • Je vindt al bijna 20 plannen op de Bijbelapp YouVersion!
  • In onze online groep kun je meedoen met deze studie samen met andere vrouwen. Wil je liever meedoen in een kleinere groep? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen we je bij het vinden van een groep. 
  • Je kunt zelf een groep beginnen! We helpen je daar graag bij door je bijvoorbeeld alle materialen toe te sturen.
  • Je kunt de studiegids vanaf volgende week gratis downloaden (en zelf printen) via de website.
  • En last but not least... We kunnen de studiegids tegen betaling voor je laten drukken! We maken op deze studiegids geen winst; je betaalt de printkosten en de verzendkosten. We printen samen en delen de kosten. De prijs hangt af van het aantal deelnemers, want hoe meer gidsen we laten printen, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Via deze link kun je meer lezen en kun je jouw bestelling plaatsen:  https://forms.gle/recBm1HE2KmQPPx5A
          *** Bestellen kan tot zaterdag 4 januari 12:00  **

We kijken enorm uit naar deze studie! Op welke manier wil jij met ons meedoen? 


Reacties