Doorgaan naar hoofdcontent

Houd moed: nieuwe studie start 14 januari!


Doe met ons mee! We starten 14 januari met onze nieuwe studie:

Houd moed


Elke vrouw op deze aarde heeft te maken met angst, twijfel en onzekerheid. God laat ons in Zijn Woord keer op keer weten dat we niet angstig hoeven te zijn. Hij moedigt ons aan om sterk en moedig te zijn… misschien zelfs onbevreesd. Waarom? Omdat Hij bij ons is.

"Heb Ik het u niet geboden? Wees sterk en moedig, schrik niet en wees niet ontsteld, want de HEERE, uw God, is met u, overal waar u heen gaat."
- Jozua 1:9

Hoe kunnen we moedig zijn als onze wereld op instorten staat? Hoe kunnen we kiezen om dapper te zijn  terwijl we eigenlijk bang zijn.? In deze zesweekse studie zullen we onze gedachten richten op Gods Waarheid en we zullen leren hoe we kracht ontvangen om sterk en moedig te zijn… zelfs als we ons niet zo voelen… zelfs als we bang zijn.

Sterk en moedig om te strijden voor het goede.
Sterk en moedig om onze gaven te gebruiken.
Sterk en moedig om opnieuw te gaan vertrouwen.
Sterk en moedig als we iets of iemand verliezen.
Sterk en moedig als we onze angsten onder ogen moeten zien.
Sterk en moedig als we onzeker zijn.


God wil niet dat we een angstig leven leiden, maar dat we leven in Zijn vrijheid. Hij vraagt van ons dat we moedig voorwaarts gaan; dat we kiezen om dapper te zijn ondanks de omstandigheden.. ondanks de wereld waarin we leven… ondanks angst en bezorgdheid. Je bent moediger dan je zelf denkt en sterker dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden met God aan jouw kant en Zijn Woord in jouw hart. God heeft je geroepen om sterk en moedig te zijn. Laten we dat dan ook zijn!


---------------------------------------------------

De missie van Love God Greatly is om vrouwen van over de hele wereld te helpen Gods groots lief te hebben in hun leven… met een bijbelstudie vertaald in jouw eigen taal, bereiken we vrouwen in jouw land en over de hele wereld. Als jij een studiegids koopt zijn wij in staat deze studiegids in een andere taal gratis weg te geven. Dank je wel dat jij ons op deze manier helpt om het evangelie te verspreiden! Zoek ons op internet op voor meer bemoediging. Op onze site vind je meer informatie over onze bediening en je vindt er een groep vrouwen die klaarstaat om jou te bemoedigen. Ook vind je er materialen die je helpen om meer inzicht te krijgen in Gods woord als je bezig bent met jouw bijbelstudie.

Reacties