Doorgaan naar hoofdcontent

Wij zoeken JOU!We doen het samen 


Onze studies worden vertaald door een enthousiast team van vrijwilligers. De groepsleidsters van onze studiegroepen leiden vanuit hun liefde voor vrouwen en voor Gods woord, Bijbelstudies via verschillende platforms. Het vertalen van de bijbelstudiematerialen doen wij als liefdewerk voor onze God. We ervaren het als een roeping dat Hij dit werk op onze weg heeft gebracht; we ontvangen er geen financiële vergoeding voor. 

We hebben als doel om voor zoveel mogelijk vrouwen, ieder in hun eigen taalgebied, deze materialen toegankelijk te maken en zo dát te delen wat God ons in Zijn woord heeft gegeven. Voor ons betekent het dat we méér Nederlandstalige vrouwen willen bereiken, in Nederland en daarbuiten.

Misschien herken je je in de bovenstaande omschrijving en in het doel van ons werk.
Dan hebben we JOU nodig!

Je kan heel véél voor ons betekenen! 

Vertaalster

Wat vertalen we allemaal? We vertalen de studiegidsen, de overdenkingen en de blogjes. Dit doen we als team. We vertalen, we lezen van elkaar wat we geschreven hebben en daarna wordt het geüpload.
Hoeveel tijd kost het? Gemiddeld een paar uurtjes per week. De ene blog is makkelijker te vertalen dan de andere. Maar we kunnen het zo verdelen dat je per week maximaal één blogje hoeft te vertalen. Met overdenkingen vertalen en redigeren ben je wellicht wat meer kwijt, maar dit is alleen voor een nieuwe studiestart.
Het vertalen en redigeren van de studiegidsen wordt meestal gedaan door het kernteam. Maar jouw input is zeker belangrijk.

Zie je het zitten om een paar uurtjes per week, die je helemaal zelf kan indelen, te geven voor dit werk van God? Stuur een mailtje naar lovegodgreatlynederlands@gmail.com!

Graphic designer

Voor elke studie worden er verschillende soorten graphics gemaakt. De originele Engelse plaatjes krijgen we aangeleverd. We hoeven de tekst alleen te veranderen. Hiervoor gebruiken we momenteel photoshop maar ook andere programma's kunnen voldoen.

Ben jij handig met een grafisch programma en wil je eens in de zes weken een paar uurtjes helpen met het maken van graphics? Stuur een mailtje naar lovegodgreatlynederlands@gmail.com!

Gebedsteam

Wat is een bediening zonder gebed? Wat kunnen wij werken zonder de kracht van God? We hebben het gebed van gelovigen zo hard nodig! Ben jij integer en ben je een prayer warrior? Zou je deel willen uitmaken van ons gebedsteam?
Dan ontvang je e-mailupdates met daarin de plannen en de ups en downs van het werk dat we doen. Hierin zullen ook specifieke gebedspunten genoemd worden.

Groepsleidster

Is het jouw passie om bezig te zijn met Gods Woord en ook om anderen daarin te ondersteunen en bemoedigen? Doe dan met ons mee en leid een eigen studiegroep! We gebruiken verschillende technologische platforms om deze groepen vorm te geven, kies de vorm die bij jou past!

Of leid je al een studiegroep met het gebruik van onze studiematerialen? Sluit je dan ook aan bij ons team en deel je ervaringen met ons! Wij willen je graag leren kennen en van jou leren!

Wat bieden wij?

Een enthousiast groeiend team bestaande uit zeer veel verschillende vrouwen in verschillende stadia van hun leven. Met allemaal dezelfde passie: God en Zijn Woord! Allemaal hebben we het verlangen dat Hij gestalte mag krijgen in ons leven. En dat gaat met vallen en opstaan. We willen elkaar daarom ook echt bemoedigen, er voor elkaar zijn. Zo kunnen we samen dit werk mogelijk maken.  

"Geworteld en gegrond in de liefde, zul je dan samen met alle heiligen, in staat zijn te vatten hoe groot de breedte en lengte en hoogte en diepte is, en te kennen de liefde van Christus, die de kennis te boven gaat." Efeze 3:18,19

We vinden het belangrijk dat we open zijn over wat we aankunnen, over ons geloof en onze moeiten. Dan kunnen we elkaar helpen en dat komt te goede aan de organisatie en het werk wat we mogen doen. Zo investeren in onze relatie met Jezus, in onze relatie met elkaar en met de wereld om ons heen.

Reacties