Doorgaan naar hoofdcontent

Meedoen met de studie?


Maandag beginnen we met onze nieuwe studie! Elke studie is anders maar elke studie geeft God Zijn zegen en mogen we ontdekken wat Hij elke dag wil vertellen door Zijn Woord. Er zijn verschillende groepen vrouwen die samen de Bijbel opendoen en Zijn stem willen verstaan. Wil jij meedoen met de studie 'Waarheid overwint' met andere vrouwen? 

We hebben een Facebookgroep waar je je voor kan aanmelden om samen met ons de studie te doen. Onze groep heet "Aan Zijn Voeten" en je bent van harte welkom om mee te doen.

We hebben al drie studies in de YouVersion app staan. Die app biedt de mogelijkheid om samen een studie te doen en je kan elke dag reageren op het bijbelgedeelte en de overdenking. Wil je meedoen met een YouVersion studiegroep? Stuur even een mailtje naar lovegodgreatlynederlands@gmail.com en je kan maandag nog meedoen!

Download hier de studiegids en het leesplan! Laat je ons weten of je ook meedoet met de studie? We zijn zo benieuwd wie er allemaal mee doet en of we iets voor je kunnen betekenen!

Reacties