Doorgaan naar hoofdcontent

Week 6 dinsdagDinsdag LEES: 3:10-17 SOAP: 3:16-17

Heel de Schrift is door God ingegeven en is nuttig om daarmee te onderwijzen, te weerleggen, te verbeteren en op te voeden in de rechtvaardigheid, opdat de mens die God toebehoort, volmaakt zou zijn, tot elk goed werk volkomen toegerust.


SOAP
Alles wat we nodig hebben om God te kennen, Zijn wil te kennen en onze levens te leven met een doel voor Hem, is op de bladzijden van de Bijbel te vinden. Heb je wijsheid nodig? De Bijbel deelt Gods wijsheid door de pagina's heen. Heb je hulp nodig om het geloof door te geven aan je kinderen? De Bijbel leert ons het belangrijk van het lezen van de Schrift, het op te bergen in ons hart en het uit te leven in onze levens. In elk gebied van ons leven wil de Bijbel ons toerusten met kennis, doel en inspiratie en het is ons allemaal gegeven door de meest geweldige Auteur aller tijden: God. De Bijbel is Gods liefdesbrief aan ons. Pagina na pagina deelt Hij Zijn liefde en reddingsplan voor Zijn kinderen.

Lieve Jezus,

Dank U dat U genoeg van ons houd dat U Uw Woord heeft gegeven. Help ons om het te lezen, te begrijpen en te weten hoe we dit kunnen toepassen in onze levens. Vergroot ons verlangen om in Uw Woord te zijn en om hierdoor dagelijks met U in gesprek te zijn. Amen.

Reacties