Doorgaan naar hoofdcontent

Week 2 donderdag


Donderdag LEES: 3:8-13 SOAP: 3:11-12
De vrouwen moeten evenzo eerbaar zijn, geen kwaadspreeksters, beheerst, trouw in alles. De diakenen moeten mannen van één vrouw zijn, die goed leiding geven aan hun kinderen en aan hun eigen huis.


SOAP: 

Hoe wij ons gedragen, als vrouwen die Zijn Naam dragen, maakt uit voor onze families en onze gemeenten. Uit liefde voor onze God mogen we onze levens zo leven dat we Zijn karakter laten zien. Onze woorden moeten liefdevol en bemoedigend zijn voor hen die ze horen. Onze gedachten moeten gefocust zijn op de eeuwige dingen in plaats van de aardse dingen terwijl we bezig zijn met onze dagelijkse bezigheden. We mogen ons werk doen voor de Heer, en bedenken dat hoe wij onze levens leven Hem laat zien. 

Lieve Jezus,

Dank U voor de geweldige mogelijkheid die U ons geeft om Uw liefde te laten zien aan de mensen om ons heen. Help ons om onze levens te leven tot Uw eer, altijd gefocust op de eeuwigheid. Zegen het werk van onze handen en geef ons de kracht en wijsheid die we elke dag nodig hebben om Uw doel in ons leven te vervullen. Help ons om moedig, liefdevol en sterk te zijn als we elke dag voor U leven. Amen.Reacties