Doorgaan naar hoofdcontent

Week 1 woensdagWoensdag LEES: 1:12-14 SOAP: 1:13-14

mij, die vroeger een godslasteraar was, een vervolger en een verdrukker. Maar mij is barmhartigheid bewezen, omdat ik het in onwetendheid gedaan heb, in ongeloof. De genade van onze Heere is echter zeer overvloedig geweest, met geloof en liefde, die er is in Christus Jezus.SOAP:

Vriendin, herinner je dit vandaag als de stemmen je aanklagen en je gedachten aanvallen en pijnlijke herinneringen boven brengen die je zwaar op het hart drukken: ondanks Paulus verleden, heeft Jezus hem genade, geloof en liefde gegeven en Hij doet hetzelfde voor jou. Wat voor God belangrijk is is niet de mens die we eerst waren, maar dat wat er toe doet is dat we nu van Hem zijn. LEEF in de vrijheid van Zijn genade. Laat de golven van geloof en liefde over je hart heenslaan en vernieuw je gedachten door Zijn Woord.

Lieve Jezus,


Dank U dat U genade getoond hebt, en geloof en liefde aan mij gegeven hebt. Net zoals Paulus houd ik niet van de mens die ik was voor U in mijn leven kwam. Help mij om te zien dat de oude ik verdwenen is en dat U mij een nieuw leven en een nieuwe toekomst heeft gegeven (2 Kor. 5:17)! Amen. 

Reacties