Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe Studie: 1 & 2 Timotheüs!!


1 & 2 Timotheüs

Nadat Paulus een persoonlijke ontmoeting met Jezus had op de weg naar Damascus, veranderde  hij radicaal en voor altijd. Door deze verandering heeft hij kerken geplant, is hij op verschillende zendingsreizen geweest en heeft hij een groot gedeelte van het Nieuwe Testament geschreven. Twee van de boeken van zijn hand zijn brieven geschreven aan een jonge man en zijn geestelijke zoon genaamd Timotheüs.  

De woorden die Paulus heeft geschreven aan Timotheüs over het leiden van een kerk en volharden in het dienen van het evangelie, zijn nog steeds krachtige woorden voor ons in onze huidige tijd. Ze roepen ons op om standvastig te blijven met een onwrikbaar geloof in deze goddeloze wereld. En net zoals Paulus schreef aan Timotheüs, bid ik dat het ook zo van ons gezegd mag worden…

Ik heb de goede strijd gestreden. Ik heb de loop tot een einde gebracht. Ik heb het geloof behouden.”
– 2 Timotheüs 4:7

Pak iets te drinken, sla je Bijbel open en laten we samen deze zes wekende durende studie doen, lezend en schrijvend wat God onderweg tot ons hart zal spreken. Voor meer bemoedigingen, bezoek onze website LoveGodGreatly.com en weblog lovegodgreatly-nederlands.blogspot.nl waar je meer inzicht, gemeenschap en materialen kan vinden die je kunnen helpen in jouw tijd in Gods Woord!

Hier vind je de studiegids op Amazon.de! Je kan de studiegids uiteraard ook downloaden via lovegodgreatly.com (binnenkort beschikbaar)

Reacties