Doorgaan naar hoofdcontent

Week 5 woensdagDAG 3 – WOENSDAG
Iedereen worstelt met twijfel
LEES: Psalm 13 
SOAP: Psalm 13

God overlaadt ons niet alleen met Zijn genade en liefde in de goede tijden van ons leven. God kan onze twijfel, onze angst en onze pijn gebruiken voor Zijn glorie. Niets gaat verloren of is zonder doel. We mogen ervan verzekerd zijn dat al onze worstelingen in de handen van onze liefdevolle Vader zijn.

Wat laten jouw twijfels, angsten en zorgen zien over je vertrouwen op God? Gods genade schenkt ons liefde, vriendelijkheid, goedheid, trouw en vergeving aan allen die hun vertrouwen op Hem stellen. Onze levens bouwen op Gods beloften die Hij in Zijn Woord ons geeft, mag ons vertrouwen geven om Zijn wil te vertrouwen en Zijn plan voor ons leven.

Vader God, ik dank U dat U mij liefheeft ook als ik worstel met twijfel. Heer help mij om Uw wil te vertrouwen en Uw plan met mijn leven. Help mij om het leven te zien vanuit Uw genadevolle perspectief en niet dat van mijzelf. In Jezus naam. Amen.

Reacties