Doorgaan naar hoofdcontent

Op naar 2017...

Het is alweer een tijdje geleden dat de laatste blog hier verscheen. Ook zijn de afgelopen twee studies niet vertaald en niet op de weblog verschenen. Het eind van dit jaar was ik met zwangerschapsverlof en momenteel zijn er geen andere vertaalsters actief. 

Draag je dit werk en deze bediening een warm hart toe en ben je goed in Engels of wil je graag een studiegroep leiden? Neem dan contact op en we horen graag of je zou kunnen helpen bij dit geweldige werk! Weet dat er voor je gebeden wordt!

De volgende studie gaat over wijsheid. We gaan kijken naar verschillende onderwerpen vanuit het boek Spreuken. Er wordt op dit moment hard aan gewerkt om dit vertaald te krijgen voor jullie. Deze start een week later dan de Engelse studie, dat is 23 januari 2017! Houd dus deze weblog in de gaten voor de links naar de studiematerialen en overige informatie. Doe je mee?
We hebben zin om dit komende jaar weer enthousiast te beginnen om samen met jullie in Gods Woord te duiken en te ontdekken welke mooie dingen onze God voor ons in petto heeft! We zijn zo dankbaar dat we dat samen met jullie mogen doen! Wil je ook voor ons bidden, voor het werk achter de schermen en voor alle andere vrouwen die we mogen bereiken met het werk van LoveGodGreatly?

Reacties