Doorgaan naar hoofdcontent

Week 8 vrijdag
God geeft veel mensen natuurlijke talenten, gaven en mogelijkheden. Maar op hun dag van redding wordt christenen een bovennatuurlijke gave gegeven om te gebruiken voor de glorie van God. Als gelovigen dienen in het lichaam van Christus dient ieder deel een waardevolle bedoeling en rol in de groei van Gods Koninkrijk. Wanneer we niet onze gaven van God gebruiken, hoe onbelangrijk we ook geloven dat we zijn, hinderen we het lichaam van Christus.

Hoe gebruik jij de gaven die God jou heeft gegeven? Wanneer we anderen dienen, groeit Gods Koninkrijk, wordt Gods kerk versterkt en groeien en volgroeien we geestelijk.

Vader God, ik dank U voor de heilige en krachtige gaven die U heeft gegeven aan Uw mensen in Uw kerk. Maak ons goede rentmeesters van de gaven die U ons gegeven heeft. Maak ons onbevreesd en dapper in het delen van onze gaven met Uw mensen. Vermeerder de werkers voor Uw oogst, zodat Uw koninkrijk zal vermenigvuldigen. Vernieuw en hernieuw ons wanneer we vermoeid raken. Ontwikkel in Uw mensen de volharding en het doorzettingsvermogen om de oogst te bereiken die U voor ons heeft klaargezet. In Jezus' naam. Amen. 

Reacties