Doorgaan naar hoofdcontent

Week 8 dinsdag
Christenen zijn geroepen om discipelen te maken. We maken discipelen door nieuwe gelovigen te helpen groeien in hun relatie met de Heer. Dit houdt in dat we diepe en betekenisvolle relaties moeten bouwen met hen die hongeren naar meer van God. Discipelen maken betekent een offer van tijd en energie. Hoewel dit een groot offer lijkt te zijn, hebben gelovigen ook een grote belofte... de belofte van Jezus' voortdurende aanwezigheid met ons tot het eind van de tijd. 

Met wie deel jij je kennis van de Heer? Zelfs als je denkt dat je geen grote Bijbelkennis hebt, ben je nog steeds in staat om de dingen te delen die je wel weet. Je kunt anderen bemoedigen en voor anderen bidden. Je kunt nog steeds gemeenschap hebben met andere gelovigen. Je kunt deelnemen aan een Bijbelstudie in een kerk of gemeenschap. Laat niets je stoppen van het delen van jouw liefde voor Christus.

Vader God, ik dank U voor Uw voortdurende aanwezigheid in mijn leven. Ik dank U voor de mensen die U hebt aangemoedigd om mij te leiden en te onderwijzen. Ik bid dat ik veel gelegenheden zal krijgen om met de verlorenen te spreken en Uw hoop te delen zonder angst, twijfel of aarzeling. In Jezus' naam. Amen.

Reacties