Doorgaan naar hoofdcontent

Week 7 vrijdag
Het komt enkel door Gods genade dat we gered zijn van een eeuwigheid in de hel. We zijn Zijn meesterwerk, geschapen voor een doel en een missie veel hoger dan onszelf. Hoewel we misschien worstelen met financiën, carrière, gezondheid of relaties, toch blijft de Heer onze kracht en macht.

Worstel je met het accepteren dat God sterk genoeg is, krachtig genoeg is en genoeg van jouw houdt om ieder obstakel in je leven te veroveren en te overwinnen? Sta twijfel en ongeloof niet toe om Gods onbegrensde kracht en overweldigende liefde in je leven te overschaduwen. Klamp vast aan de vreugde van je redding en iedere zegening waarin God heeft voorzien.

Vader God, ik dank U voor Uw kracht en heerlijkheid in mijn leven. Herinner me eraan dat al het goede in mijn leven er uitsluitend is vanwege U. Help me om me op U te richten en niet op mijn omstandigheden. In Jezus' naam. Amen.

Reacties