Doorgaan naar hoofdcontent

Week 7 maandagChristenen wordt een definitie gegeven van Bijbelse goddelijke liefde. Bijbelse liefde is de door de Heilige Geest geleide toewijding voor opofferende daden voor een ander. Het is een liefde die geworteld is in geven, niet in ontvangen. Het is de liefde die Gods karakter weerspiegelt. Goddelijke liefde gelooft dat niemand onwaardig is voor de liefde van God.

Hoe demonstreer jij goddelijke liefde aan mensen die God niet kennen? De echte test is het laten zien van goddelijke liefde, zelfs wanneer je er geen zin in hebt of wanneer de liefde niet beantwoord wordt.

Vader God, ik dank U voor Uw grote liefde voor mij. Ik dank U dat U mij niet alleen een Bijbelse definitie hebt gegeven van Uw liefde, maar ook dat U mij Jezus hebt gegeven, ons levende voorbeeld van goddelijke liefde. Help mij om goddelijke liefde een dominante praktijk in mijn leven te maken. In Jezus' naam. Amen.

Reacties