Doorgaan naar hoofdcontent

Week 7 donderdag
Christenen hebben Gods geruststelling en Zijn belofte dat wanneer Hij kijkt naar Zijn gebrekkige onvolmaakte mensen, Hij enkel de rechtvaardigheid en perfectie van Christus ziet. We kunnen vrijmoedig voor Hem staan zonder schaamte, angst, schuld of veroordeling. Jezus Christus heeft onze zonde en schaamte vervangen voor Zijn rechtvaardigheid. We kunnen ons verheugen en God prijzen voor onze transformatie door Jezus Christus.

Door welke zonden of schaamte uit het verleden word je veroordeeld, die God al heeft vergeven en vergeten? Laat het gaan. Kies ervoor om te geloven wat de Schepper van de hemel en de aarde zegt over jou. Wandel vol vertrouwen in je redding en de rechtvaardigheid die Jezus genadig heeft verstrekt. 

Vader God, ik dank U dat U het ultieme offer voor mij bracht. Help mij om te rusten in mijn redding. Help me om mijzelf te zien op de manier zoals U mij ziet. Help me om te wandelen in Christus' volmaakte rechtvaardigheid. In Jezus' naam. Amen.

Reacties