Doorgaan naar hoofdcontent

Week 6 donderdag
De passie en het onschuldige lijden van Jezus Christus was voor alle mensen. Jezus was onderworpen, vernederd, afgewezen en werd zonde voor ons. We hebben allemaal een grote behoefte aan Jezus Christus, maar degenen die Jezus ontvangen als Heer en Redder begrijpen de omvang van Zijn offer. Wie veel is vergeven, heeft veel lief.

Waar verheug jij je over vandaag? Met elke nieuwe dag, ontvangen we nieuwe genade, medeleven dat nooit faalt en de overvloeiende liefde van God. Al doet God nooit meer iets anders voor ons, dan heeft Hij het uiterste gedaan door ons Zijn Zoon te geven. Dat is iets om iedere dag dankbaar voor te zijn. 

Vader God, ik dank U dat u mij liefhad en najoeg, zelfs toen ik in zonde was. Geef mij een hart van dankbaarheid en lofprijs. Help me om me iedere dag in U te verheugen ongeacht mijn omstandigheden. In Jezus' naam. Amen.

Reacties