Doorgaan naar hoofdcontent

Week 5 vrijdagJezus heeft ons een model voor gebed gegeven die Gods vergeving aan ons erkent, samen met ons gebod om anderen te vergeven. Omdat God wenst dat Zijn wil wordt gedaan op aarde, zijn christenen bereid om Zijn handen en voeten te zijn en Zijn liefde, genade en vergeving uit te delen aan hen die het niet verdienen. 

Op welke gebieden moeten je gedachten over vergeving veranderen? Voorafgaand aan de redding was Bijbelse vergeving onmogelijk zonder Christus. Echter, na de redding, zijn alle dingen mogelijk met de kracht van God. Want het is Zijn grote liefde die zou moeten regeren in ons leven. Wanneer we Zijn verlangens boven die van ons plaatsen, wandelen we werkelijk waardig voor onze roeping als Gods kinderen. 

Vader God, ik dank U dat u mij het voorrecht heeft gegeven om U te vertegenwoordigen hier op aarde. Herinner mij dagelijks aan de kracht die U mij heeft gegeven om te vergeven. Help me om iedere dag te blijven streven naar de prijs en hoge roeping van God. In Jezus' naam. Amen.

Reacties