Doorgaan naar hoofdcontent

Week 4 donderdag
Als een christen haar leven aan Jezus Christus heeft overgegeven dan veranderen haar motivatie en verlangens. Haar focus wordt de dingen die God betreffen, omdat ze gemotiveerd wordt door de grote liefde van God voor haar en Zijn offer. Wat ze bedenkt met haar verstand, zal ook bepalen wat ze zal doen als christen. Als onze focus is op de mooie dingen van deze wereld, zullen we ons ook met die dingen bezig houden. Als onze focus is op bijbelse waarheden en Gods principes, dan zullen we groeien in godsvrucht en zullen we steeds nuttiger worden voor God.

Waar kies jij voor om mee bezig te zijn? Welke dingen bedenk jij? Omdat we in deze wereld zijn is het gemakkelijk om verleidt te worden door de vele dingen die deze wereld te bieden heeft. We moeten strijden om de ruis van deze wereld te verdringen en ons te focussen op de dingen van God.

Vader God, ik dank U dat mij nieuw leven heeft gegeven, een nieuw hart en een nieuw doel in U. Help me om de verleidingen van deze wereld te weerstaan. Ontsteek opnieuw het vuur in mijn hart om voor U te leven en intimiteit te willen hebben met U. In Jezus’ naam. Amen.  

Reacties