Doorgaan naar hoofdcontent

Week 3 vrijdag

Het is vanwege Gods grote geduld en genade dat we nog niet in zonden gestorven zijn. Hij wil ons graag verlossen en iedereen redden van het verschrikkelijke lot om de eeuwigheid in de hel door te brengen. Ongelovigen krijgen de kans om hun leven aan God over te geven en dat hun zonden weggewassen worden. Gelovigen krijgen de kans om het evangelie te delen met iemand die de Heer niet kent. Na de dood is r geen tweede kans.

Leef jij elke dag alsof het je laatste is? Deel jij je dagen met familie, vrienden en collega's alsof het hun laatste dag is? Het is zo gemakkelijk om bezig te zijn met de dingen van deze wereld, vergetend dat de hel reëel is en veel mensen gescheiden van God de eeuwigheid door moeten brengen. Christenen moeten waakzaam zijn en bereid om die hoop te delen die in hen woont.

Vader God, ik dank U voor een nieuwe dag, een tweede kans en opnieuw een gelegenheid om Uw Woord te delen, om Uw vergeving te laten zien en de verlorenen de hand te reiken. Beweeg mijn hart voor dat wat het Uwe beweegt en geef mij mededogen om de verlorenen op te zoeken. In Jezus' naam. Amen.        

Reacties