Doorgaan naar hoofdcontent

Week 2 vrijdagChristenen hebben een dubbel paspoort. We moeten niet vergeten dat deze wereld niet ons thuis is. Terwijl we nog op aarde zijn moeten we ons gedragen als waardevolle en productieve inwoners, maar altijd onze ogen, hart en onze daden op God gericht laten zijn. Christenen worden opgeroepen om vol vuur te bidden voor hen die in de regering zitten, in ons werk leiding geven en in autoriteit boven ons staan, dat ook hun harten zich tot God mogen keren.

Hoe vaak bid jij voor je land? Christenen worden opgeroepen om Gods waarheid te delen terwijl ze wandelen als Gods ambassadeurs en vredestichters in een gevallen wereld.

Vader God, ik dank U voor Uw soevereiniteit over deze wereld. Als ik worstel met mijn taken en verantwoordelijkheden aan autoriteit hier op aarde, help me om me daaraan te onderwerpen. Als ik tegen die autoriteiten moet opstaan omdat zij tegen U opstaan, geef mij de kracht en de moed om stand te houden. Herinner mij dagelijks aan wie de ware autoriteit heeft over mijn leven. In Jezus' naam. Amen.        

Reacties