Doorgaan naar hoofdcontent

Week 2 dinsdagHet evangelie van de verlossing, ons goede nieuws, is dat God al het werk van onze redding heeft gedaan vanwege Zijn grote liefde voor ons. Hij heeft lief. Hij gaf. Hij zond. Hij redt. Dat wat in de weg staat van onze verlossing is ons ongeloof. Jezus Christus' offer heeft het ons rechtvaardig gemaakt. Door die ene daad van Jezus alleen, is de mogelijkheid aan ons gegeven om verzoend te worden met God door eenvoudig de keuze te maken onze levens aan Hem over te geven en Hem te volgen.

Hoe bemoedigt Gods grote liefde jou? Het vertrouwen, de zekerheid, de hoop en de standvastigheid van een christen kan alleen bestaan op grond van dat grote offer van God. Hij gaf Zijn Zoon om met ons verbonden te kunnen zijn die eerst vijanden waren. Wij dienen de God die verlangt het onmogelijke te doen in het leven van degenen die Hem liefhebben. We mogen erop vertrouwen dat Gods kracht om ons vast te houden net zo sterk is als de macht van Zijn verlossing.
    
Vader God, ik dank U voor Uw grote liefde voor mij. Help mij te geloven dat U actief blijft in mijn leven ook na mijn verlossing. Heer, help me om volledig op U te bouwen, U volledig te vertrouwen en al mijn omstandigheden aan U over te geven. In Jezus' naam. Amen.

Reacties