Doorgaan naar hoofdcontent

Week 1 dinsdagEen persoon zonder God is een beangstigend schepsel. Zonder Christus zijn we rebels, ongehoorzaam, zelfgericht, zelfzuchtig, dood en hopeloos - verdrinkend in onze zonden. Zonder God aanbidden we vanalles en iedereen. Maar Jezus Christus is de enige weg om met God verzoend te worden. Een hart dat verhard is door de realiteit van de zonde zal waarschijnlijk de goddelijke en heilige vergeving die ons vrij aangeboden wordt, afwijzen. Maar met Christus zijn alle dingen nieuw. Door Hem hebben wij nieuwe hoop.

In welke gebieden van je leven voel jij je hopeloos en alleen? Open je hart voor de aanwezigheid van God en zoek Hem vurig. We kunnen geen ware hoop ervaren in deze gevallen wereld tenzij we de God kennen die hoop geeft door Zijn Zoon Jezus Christus.

Vader God, ik dank U voor het vrijgevige geschenk van leven, licht en hoop die we in U kunnen vinden. Als ik me in een situatie bevind die hopeloos lijkt, herinner mij eraan om mijn ogen op U te richten. Herinner me eraan dat Uw genade en Uw liefde altijd vrij te verkrijgen zijn, zonder einde, en dat die nooit zal falen. In Jezus' naam. Amen.

Reacties