Doorgaan naar hoofdcontent

David - week 4 vrijdag - overdenking


Lezen: Efeze 6:10-18

SOAP: Efeze 6:10-13

Wij zijn soldaten in Gods machtige leger. Elke dag moeten we waakzaam zijn en ons voorbereiden door de wapenrustig aan te doen, want de vijand van onze zielen zoekt een manier om ons te verwonden en ons uit te schakelen om dienst te doen voor God. Gods waarheid, gerechtigheid en vrede zullen ons helpen om krachtig te blijven staan als we wandelen in geloof. Maar we moeten leren Gods wapens goed te hanteren door dagelijkse training die standvastigheid bewerkt.

Is jouw wapenrusting een beetje roestig door het gebrek aan regelmatig gebruik? Laten we ons toewijden aan dagelijkse zwaardoefeningen zodat Gods Woord ons blijft scherpen. Een overwinnend soldaat is altijd waakzaam met zijn wapen in zijn hand. We moeten elke dag opstaan met een #WapenrustingAan mentaliteit.


Almachtige God, dank U voor het elke dag weer voorzien in de dingen die we nodig hebben om een overwinningsleven te leiden. Help ons om scherp en staande te blijven door te vertrouwen op Uw kracht om de vurige pijlen van de vijand af te wenden. Amen

Reacties