Doorgaan naar hoofdcontent

David - week 1 maandag - overdenking
Lezen: 1 Samuël 16:1-12; Psalm 78:70-72
SOAP: Psalm 78:70-72

David leerde te leiden in het ongeziene. Hij bleef trouw zijn schapen hoeden terwijl niemand keek, maar God ziet alles. Davids trouw en toewijding werden beloond en na een kudde schapen kreeg hij een heel koninkrijk om te besturen.

Sta jij tegenover een reus? De strijd is van de Heer. Hij staat met jou in de frontlinies en zal jouw rechtvaardige zaak verdedigen. Hij vergeet degenen die Hem stil en in de schaduw dienen niet. Kijk terug en herinner je hoe Zijn kracht je gedragen heeft in het verleden en laat dat je vullen met geloofszekerheid als je doorgaat.

Heer, help ons om trouw te zijn en juiste keuzes te maken daar waar U ons geplaatst heeft. Dank U dat U ons helpt om de reuzen die wij tegenkomen te overwinnen. Laat ons doen en laten en onze houding vandaag aangenaam voor U zijn zodat we U de eer brengen. Amen

Reacties

  1. Als je deze overdenking leest, wil je dan graag dat de bijbeltekst erbij komt te staan of dat je makkelijk via een verwijzing naar een website gestuurd wordt waar je de tekst kan lezen?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten