Doorgaan naar hoofdcontent

David: zijn verhaal is ons verhaalHeb je je ooit afgevraagd of God echt iemand zoals jij kon gebruiken?

Dan is de geschiedenis van David voor jou. De herder. De koning. De strijder. De vriend. De zondaar. De man van geloof. In zijn leven heeft David veel van dat soort namen gekregen, maar hij wordt het meest aangeduid als de man naar Gods hart.  Davids staat bekend om zuivere, pure geloof en de trouw aan zijn Heer, maar de Schrift laat zien dat zijn leven ook werd gekenmerkt door lijden, bedrog, verwoesting en twijfel. Hoe kan het dat David bekend staat als zo'n invloedrijke Bijbelse held? 

Ontrouwe David diende een trouwe God

In deze studie van Love God Greatly die acht weken duurt, zullen we door naar het leven van David te kijken meer leren over een betere Herder, Vriend en Koning: Jezus. Op de maandag en dinsdag van elke week zullen we het leven van David verkennen. Op woensdag en donderdag zullen we kijken naar Jezus, en op de vrijdagen zullen we ons eigen hart onderzoeken. Als we samen studeren, zal je door Davids leven Gods trouw zien, Zijn goedheid, Zijn geduld, Zijn gerechtigheid, Zijn barmhartigheid en Zijn genade.

Want de God van David is ook onze God.

Het leven dat God koos voor David, was werkelijk een leven van avontuur dat geworteld was in geloof. 

Door de kracht van Christus in ons kunnen wij ook vrouwen naar Gods hart worden.

Schrijf met ons mee als we samen in de Schrift duiken... lezen en schrijven wat God tot ons spreekt in onze harten.

We zijn zo enthousiast over de komende Davidstudie! Het zou prachtig zijn als jij en je vriendinnen, buren of kleine vrouwengroepen als zusters zullen aansluiten om meer te leren over David, God en onszelf. In voorbereiding op de komende studie kun je een papieren exemplaar kopen van onze nieuwste studiegidsDe studieboeken zijn een uitkomst om je te helpen om te focussen en om georganiseerd van start te gaan bij het bestuderen van Gods Woord met een groep vrouwen die God zoeken met heel hun hart.

Let op: de Nederlandse studie start een week later dan de Amerikaanse, zo hebben wij als vertalers meer tijd om de blogs te vertalen. 

Reacties