Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe studie: kom dichtbij

Op maandag 13 januari start onze nieuwe studie "Kom dichtbij". Doe je mee? 


Kom dichtbij

Ken je dat? Je leest de Bijbel en vraagt je af wat een vers nou eigenlijk betekent. Je leest een tekst en je weet niet hoe je dat stukje kunt toepassen in jouw leven. De Bijbel is voor sommigen een verwarrende verzameling verhalen en uitspraken en de rode draad is dan ver te zoeken. Je staat er niet alleen voor. Kom Dichtbij is een Bijbelstudie die speciaal is ontwikkeld om je hierbij te helpen.

God belooft dat Hij dicht bij jou komt als jij dicht bij Hem komt. 

Door meer te leren over Gods Woord leer je steeds meer over Gods karakter. En doordat je Hem steeds beter kent, begrijp je meer van Zijn werk en Zijn plan. Gods Woord is de meest betrouwbare bron die we hebben om Hem te leren begrijpen, dus laten we ons erin verdiepen!

Je verdiept je relatie met God als je Zijn Woord bestudeert en begrijpt. Bijbelstudie doen is een vaardigheid die je ontzettend veel voordeel biedt, maar die ook vraagt om inzet en discipline.

Deze studie leert je Bijbelstudiemethodes aan en geeft je handvatten om Gods Woord steeds beter te begrijpen. Je leert waarom het belangrijk is om verzen uit je hooft te leren en je ontdekt ook de waarde van observatie, interpretatie, toepassing en gebed. Je zult Gods Woord met andere ogen leren bekijken.

Doe je mee? Laten we samen Gods Woord beter leren bestuderen, om zo onze relatie met Hem te verdiepen. Je kunt meedoen met deze zesweekse studie via YouVersion of via de studiegids. Op lovegodgreatly.nl vind je elke maandag, woensdag en vrijdag blogs bij deze Bijbelstudie. Elke doordeweekse dag is er een overdenking die je kunt lezen via YouVersion of op onze Facebookpagina.

---------------------------------------------------

De missie van Love God Greatly is om vrouwen van over de hele wereld te helpen Gods groots lief te hebben in hun leven… met een bijbelstudie vertaald in jouw eigen taal, bereiken we vrouwen in jouw land en over de hele wereld. Als jij een studiegids koopt zijn wij in staat deze studiegids in een andere taal gratis weg te geven. Dank je wel dat jij ons op deze manier helpt om het evangelie te verspreiden! Zoek ons op internet op voor meer bemoediging. Op onze site vind je meer informatie over onze bediening en je vindt er een groep vrouwen die klaarstaat om jou te bemoedigen. Ook vind je er materialen die je helpen om meer inzicht te krijgen in Gods woord als je bezig bent met jouw bijbelstudie.Reacties