Doorgaan naar hoofdcontent

Onze nieuwe studie start maandag 11 november: de zaligsprekingen!


Op maandag 11 november start onze nieuwe studie over de zaligsprekingen. Doe je mee? 


De zaligsprekingen

Jezus zat bij het meer van Galilea met zijn discipelen. Hij onderwees hen. Zijn woorden waren anders dan al het andere wat de discipelen ooit hadden gehoord. Jezus leerde hen tot in de kleinste details hoe zij konden leven als inwoners van het koninkrijk van God. Hij begon zijn onderwijs met een set uitspraken die wij de zaligsprekingen noemen. 
De zaligsprekingen geven ons veel inzicht in hoe je als christen kunt leven. Ze bieden troost als je verdrietig bent, wijsheid als je inzicht nodig hebt en hoop als je vermoeid bent. Jezus leerde Zijn discipelen hoe zij met Hem op weg konden gaan op een manier die anders was dan de manier van de wereld. Hij wilde Zijn discipelen leren dat het koninkrijk van God in hun midden was, omdat Jezus – de Zoon van God – in hun midden was. 
Jezus leerde Zijn discipelen hoe zij met Hem op weg konden gaan op een manier die anders was dan de manier van de wereld.
Ook in onze tijd bieden de principes uit de zaligsprekingen troost, wijsheid en hoop aan Christus’ volgelingen. Er zit zoveel waarheid in deze woorden die Jezus 2000 jaar geleden uitsprak! Laten we uitzoeken hoe deze teksten ons kunnen helpen om in het licht van Gods Koninkrijk te leven. 
Doe mee met deze zesweekse studie via internet of mail. Meld je aan voor een Facebook- of e-mailstudiegroep. Op maandag, woensdag en vrijdag kun je op onze website een blog lezen die past bij het onderwerp van die dag. Ook kun je in YouVersion elke dag een overdenking vinden. Doe je mee?  We willen je graag aanmoedigen bij het doen van deze studie als je op zoek gaat naar manieren om in het licht van Gods koninkrijk te leven. 

---------------------------------------------------

De missie van Love God Greatly is om vrouwen van over de hele wereld te helpen Gods groots lief te hebben in hun leven… met een bijbelstudie vertaald in jouw eigen taal, bereiken we vrouwen in jouw land en over de hele wereld. Als jij een studiegids koopt zijn wij in staat deze studiegids in een andere taal gratis weg te geven. Dank je wel dat jij ons op deze manier helpt om het evangelie te verspreiden! Zoek ons op internet op voor meer bemoediging. Op onze site vind je meer informatie over onze bediening en je vindt er een groep vrouwen die klaarstaat om jou te bemoedigen. Ook vind je er materialen die je helpen om meer inzicht te krijgen in Gods woord als je bezig bent met jouw bijbelstudie.

Reacties