Doorgaan naar hoofdcontent

Samen printen: de papieren studiegids voor de nieuwe studie


Helaas is het al een poosje niet meer mogelijk om studiegidsen in het Nederlands te bestellen bij Amazon. Hoe heb jij de studies de afgelopen tijd gedaan? Heb je de gedrukte studiegids gemist? Wij wel! Daarom willen we de nieuwe studiegids over De Zaligsprekingen laten printen bij een printservice. Wil jij ook een exemplaar? Onderaan deze blog vind je een link naar het bestelformulier.

Toen we vorige week in Amerika de studiegids van Esther in zo ontzettend veel talen op tafel zagen liggen, kwam er allereerst een gevoel van bewondering in me op. Zo ontzettend veel talen! Vertalers uit alle delen van de wereld geven vrouwen Bijbelteksten en studiegidsen in de taal van hun hart! Voor ons is een Bijbel heel makkelijk te krijgen, maar dat is niet overal zo. De vertalingen die worden gemaakt in Myanmar en de vertaling in het Russisch en Arabisch vond ik prachtig om te zien! 

We kregen studiegidsen van de huidige studie mee naar huis. Een hele stapel gedrukte boekjes van de Estherstudie. Angela vertelde dat ze een printservice had gevonden die de boekjes kon drukken voor ons. Niet dat je de boekjes dan weer kunt bestellen als vanouds, helaas, maar wel een mogelijkheid  om een stapel studiegidsen in handen te krijgen.


Dat bracht ons op een idee! We hebben hier in Nederland een printservice gevonden waar we de boekjes van de nieuwe studie kunnen laten drukken. Als ieder van ons zelf een boekje laat drukken bij die printservice, kom je op een prijs van ongeveer 16 euro per boekje. Maar als we meer boekjes laten drukken, daalt de prijs! Stel dat we met tien mensen bestellen, dan heb je de studiegids voor ongeveer 9 euro inclusief verzendkosten in huis. Dat scheelt! En als we er nog meer bestellen, daalt de prijs nog een beetje.

Wil jij een studiegids bestellen? Dan kun je dat tot uiterlijk 2 november 12:00 opgeven bij ons! Dat kan digitaal. Op het formulier kun je lezen wat de kosten zijn en hoe je kunt betalen. We maken op deze studiegids geen winst; je betaalt de printkosten en de verzendkosten. We printen samen en delen de kosten. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om en geven die niet door aan anderen. 

Interesse? Klik dan hier voor het formulier: https://forms.gle/nkB8pN5F9LqQbUzq9 

Mail ons gerust als je nog vragen hebt: lovegodgreatlynederlands@gmail.com


Reacties

  1. Hoi Hieke, wat naar dat het niet werkte! Als je wilt, kan ik je alsnog een studiegids sturen. Wil je ons mailen of een berichtje sturen via het contactformulier?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten