Doorgaan naar hoofdcontent

Onze nieuwe start 23 september: Esther!


Op maandag 23 september start onze nieuwe studie over Esther. Doe je mee? 


Esther


Voor een tijd als deze...

Het verhaal van Esther is een verhaal over een gewoon meisje dat door God op een plek wordt gezet waar ze veel invloed heeft. Een weesmeisje wordt koningin van een van de machtigste natiën. Hoewel Gods naam niet voorkomt in het verhaal, is Zijn aanwezigheid steeds overduidelijk. Esther is een tijdloos verhaal; het verhaal is nu nog net zo relevant voor ons als het was voor de Joden die dit alles hebben meegemaakt. Ook in onze tijd worden sterke, moedige mensen die opkomen voor het goede gewaardeerd.

Dit Bijbelboek bevat een geweldig verhaal dat ons helpt onthouden dat God altijd aan het werk is. We leren dat toeval niet bestaat. Ook al lijkt God soms ver weg, of zelfs afwezig, Hij is er altijd. Hij is bij ons en Hij werkt in ons leven.

Esther kiest steeds om gehoorzaam te zijn, wat het haar ook kost. Ze laat ons zien dat je geloof kunt kiezen in plaats van angst.

Dit verhaal is voor jou. Dit verhaal gaat over hoe een ‘niemand’ ‘iemand’ wordt. Dit verhaal gaat over kiezen voor moed en kiezen om het goede te doen in onzekere tijden. We zien misschien niet altijd dat God aan het werk is in ons leven, maar we vertrouwen erop dat Hij betrokken is bij elk detail, net zoals Hij dat was bij Esther.


Doe mee met deze studie! Op maandag, woensdag en vrijdag kun je op onze site een blog lezen die aansluit bij de Bijbelteksten die we bestuderen. Via YouVersion kun je een dagelijkse overdenking lezen. En in onze studiegroepen vind je vrouwen die jou liefdevol aanmoedigen om sterk en moedig te zijn, net als Esther. Als je wilt kun je meedoen in een bestaande Facebook- of e-mailstudiegroep om elkaar te bemoedigen. Of nodig vriendinnen uit om samen je eigen groep te starten. Want woorden zijn werkelijk van waarde.


---------------------------------------------------

De missie van Love God Greatly is om vrouwen van over de hele wereld te helpen Gods groots lief te hebben in hun leven… met een bijbelstudie vertaald in jouw eigen taal, bereiken we vrouwen in jouw land en over de hele wereld. Als jij een studiegids koopt zijn wij in staat deze studiegids in een andere taal gratis weg te geven. Dank je wel dat jij ons op deze manier helpt om het evangelie te verspreiden! Zoek ons op internet op voor meer bemoediging. Op onze site vind je meer informatie over onze bediening en je vindt er een groep vrouwen die klaarstaat om jou te bemoedigen. Ook vind je er materialen die je helpen om meer inzicht te krijgen in Gods woord als je bezig bent met jouw bijbelstudie.

Reacties