Doorgaan naar hoofdcontent

Onze 'Houd moed' materialen zijn beschikbaar!


Ohhhh, vrienden!

We beginnen onze 'Houd moed' bijbelstudie MAANDAG 14 januari en we zijn zo enthousiast! Nu is de tijd om uit te reiken naar je vriendinnen, buren, collega's en zussen in de kerk en nodig hen uit om onze 'Houd moed' studie met jou te doen de komende 6 weken! Ons online Bijbelstudie format is super makkelijk voor elke vrouw om in haar drukke schema te passen vanwege de grote flexibiliteit! Je kan de studies doen als het jou uitkomt, 's ochtends, 's middags of 's avonds!  
Graaf dieper tijdens deze Bijbelstudie en gebruik onze 'Houd moed' studiematerialen: 
 • Bestel onze 'Houd moed' studiegids op Amazon en ontvang het op tijd voor de start van de studie! Voor nog geen 6 euro (!!!) heb je dan de wekelijkse bijbelstudieleesplannen, journaling pagina's, een recept van één van onze vertalers, reflectie vragen en MEER!! En het beste van alles - 100% van de opbrengst van deze studiegidsen gaat direct naar deze bediening zodat wij jou beter kunnen dienen!  
 • Zoals altijd kan je de studiematerialen GRATIS downloaden door naar de website gaan onder de Bible Studies tab op onze website. Selecteer Choose Brave om de studiegids te downloaden en overweeg om een donatie te doen om te helpen deze geweldige materialen te maken!
 • Als je graag met je kinderen wilt studeren... mail dan naar lovegodgreatlynederlands@gmail.com om de kids journal toegestuurd te krijgen! Deze is alleen als download beschikbaar.
 • _______________________
  En bedenk… er zijn verschillende manieren waarop je in contact met Love God Greatly kan zijn tijdens deze studie:
  • Volg onze LGG Facebook pagina! We posten de dagelijkse SOAPverzen, linkjes naar de blogjes en geregeld extra bemoediging tijdens deze vierweekse studie. Check in elke morgen door een berichtje achter te laten bij de dagtekst en deel met ons wat je hebt geleerd tijdens onze studie!
  • We nodigen je uit om mee te praten via onze overdenkingen op deze weblog elke dag tijdens deze studie. 
  • Zoek ons Houd moed leesplan en overdenkingen op de app van YouVersion die begint op 25 november (komt live op 23 november, we starten het plan op zondag)! Open de app en zoek op: Love God Greatly: Verlosser. Je kan dit plan ook samen lezen met anderen! Nodig je vriendinnen, moeder en zussen uit om samen Gods Woord te lezen!


   Voor de engelstaligen onder ons:
  • Follow us on Instagram @LoveGodGreatlyOfficial for uplifting daily study postings, PLUS share your study images and insights with the LGG community by using the #LoveGodGreatly hashtag. • **Als je een groep leidt, zou je je dan willen aanmelden via deze weblog (via het contactformulier), via lovegodgreatlynederlands@gmail.com of via de facebookpagina (stuur even een pbtje) zodat we met elkaar in contact kunnen komen. We willen je zo graag leren kennen en je helpen, bemoedigen en ondersteunen! Ook ontvang je dan de link naar de dropboxmap met alle plaatjes die je nodig kan hebben! Deze studie hebben we leuke kaartjes voor jou als groepsleidster die je kan gebruiken tijdens de momenten dat je samen bent met je studiegroep.
 • We hopen dat je alles wat Love God Greatly te bieden heeft kan gebruiken zodat het JOU helpt tijdens deze studie! We zijn zo blij dat je met ons mee doet en we kunnen niet wachten om je tegen te komen hier op 14 januari als we aan onze studie over moed houden, moedig en dapper zijn omdat God met ons is!
 • Doe jij met ons mee als we beginnen aan onze Houd moed studie MAANDAG 14 januari? Laat het ons weten in een reactie! We willen je graag leren kennen!

Reacties