Doorgaan naar hoofdcontent

Verlosser - de belofte vervuld, start 26 november!Verlosser

Gods belofte vervuld


De maand december is een volle maand. We willen zo graag vreugde voelen als we ons voorbereiden op Kerst, maar onze takenlijst is soms zo lang, dat we al moe zijn voordat de kerstdagen zijn begonnen. En dan is het een kwestie van overleven, tot de zesentwintigste voorbij is. Het is soms zo makkelijk om in deze drukke dagen te vergeten wat we echt vieren met Kerst: we vieren Jezus. We vieren Zijn komst.
“En de engel zei tegen hen: Wees niet bevreesd, want zie, ik verkondig u grote blijdschap, die voor heel het volk wezen zal, namelijk dat heden voor u in de stad van David de Zaligmaker geboren is; Hij is Christus, de Heere.” - Lukas 2:10, 11

We vieren het goede nieuws van de geboorte van Jezus. Dat was toen geweldig nieuws voor iedereen en dat is het nu nog steeds.
We vieren dat de Verlosser voor ons geboren is. We vieren dat de Wet en de Profeten vervuld zijn in Jezus. We vieren Immanuƫl, God met ons. Het is ons gebed dat deze studie je zal helpen om te groeien in geloof en om meer te begrijpen van Kerst en de komst van onze Verlosser Christus. Je kunt ons online opzoeken als je graag meer bemoedigd wilt worden. Op onze blog vind je een dagelijkse overdenking bij deze studie. Ook op YouVersion kun je de dagelijkse overdenkingen vinden. Je kunt deze studie met ons meedoen via Facebook of via de mail. Als je de tijd neemt om Gods Woord te bestuderen, willen we je graag bemoedigen!

Onze studie start tegelijk met de Engelse studie op 26 november en duurt vier weken!


Leef je graag samen met je gezin toe naar Kerst? Mail dan naar lovegodgreatlynederlands@gmail.com voor onze kids studiegids! Deze keer hebben we leuke opdrachten erbij gemaakt zodat je samen de komst van Jezus kan vieren!
Met adventskalender, boom vol dankbaarheid en kerstslinger!

Reacties