Doorgaan naar hoofdcontent

Beloftes van God: nieuwe studie start 22 oktober!Doe met ons mee! We starten 22 oktober met onze nieuwe studie:

Beloftes van God


Je hebt vast wel eens iemand horen zeggen dat beloften worden gedaan om gebroken te worden. Helaas hebben we allemaal vrienden, familieleden of andere mensen van wie we houden die zich niet konden houden aan de beloften die ze hebben gedaan. Ik denk dat velen van ons kunnen zeggen dat hun leven op die momenten blijvend veranderd is. Als de teleurstellingen zich opstapelen, lijkt het soms alsof niemand zijn beloften nog houdt.

Maar dat is niet waar. Anderen breken hun beloften misschien, maar GOD doet dat nooit. Hij doet wat Hij belooft.

In deze studie, die vier weken duurt, zullen we ons richten op hoe God je belooft dat Hij met je zal zijn, je zal leiden, je zal helpen en je zal dragen.

Vergeet nooit dat God heilig is en dat Hij daarom Zijn beloften niet kan breken. Hij is de ultieme Beloftehouder. Gods beloften falen niet. Ze zijn onveranderlijk en waar.

“Maar wie de HEERE verwachten,
zullen hun kracht vernieuwen,
zij zullen hun vleugels uitslaan als arenden
zij zullen snel lopen en niet afgemat worden,
zij zullen lopen en niet moe worden.”                      
- Jesaja 40:31


---------------------------------------------------

De missie van Love God Greatly is om vrouwen van over de hele wereld te helpen Gods groots lief te hebben in hun leven… met een bijbelstudie vertaald in jouw eigen taal, bereiken we vrouwen in jouw land en over de hele wereld. Als jij een studiegids koopt zijn wij in staat deze studiegids in een andere taal gratis weg te geven. Dank je wel dat jij ons op deze manier helpt om het evangelie te verspreiden! Zoek ons op internet op voor meer bemoediging. Op onze site vind je meer informatie over onze bediening en je vindt er een groep vrouwen die klaarstaat om jou te bemoedigen. Ook vind je er materialen die je helpen om meer inzicht te krijgen in Gods woord als je bezig bent met jouw bijbelstudie.

Reacties

 1. Hallo
  Tijdens het lezen dacht ik als eerst aan Abraham. En aan het verhaal van uitgestelde beloftes (Jacob). Ik er nieuwsgierig uit naar het begin van deze studie.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lina, ik kijk ook erg uit naar de studie samen met jou! Abraham is zeker een mooi voorbeeld uit de Bijbel waarin Gods beloftes centraal staan!

   Verwijderen

Een reactie posten