Doorgaan naar hoofdcontent

Training en conferentie in DuitslandOntmoet ons internationale team!We hebben een geweldige tijd gehad als vertaalsters bij elkaar. We hebben twee dagen training gehad, ervaringen uitgewisseld en elkaar kunnen bemoedigen. God is trouw en zegent ons! In kleine dingen bleek hoe Hij alles in de hand had. Een kaartje met een bemoediging dat precies was wat je nodig had... Een hand op je schouder en een 'ik begrijp je'... Een cadeautje dat precies bij jou past... Training waar precies datgene in naar voren komt wat je nodig hebt om te groeien...


Waar hebben wij als vertaalsters nou training over gehad? Onze teams groeien of het verlangen is er om te groeien, zodat we meer vrouwen in onze landen kunnen bereiken met onze gratis bijbelstudiematerialen. Dat vraagt van ons ook leiderschap. Maar de overgang van vertaalster naar leider is nogal groot. Daar worden we in getraind en we zijn zo dankbaar dat we vrouwen hebben met veel ervaring die ons kunnen trainen. We leren over dienend leiderschap, om vrouwen die meewerken op de juiste plek te laten bloeien en hoe we zelf onze focus op Jezus gericht houden.

We willen graag dat ook jij dat weet! Weet dat je iets voor ons team kan betekenen. Het hoeft niet vertalen te zijn, hoewel we altijd extra vertaalsters kunnen gebruiken, maar het kan ook zijn dat God jou roept om te bidden. Of misschien ben jij erg thuis in allerlei sociale media en bemoedig je graag vrouwen die zo in aanraking komen met Gods Woord. Misschien ben je thuis in Photoshop of een ander programma waarmee je ons zou kunnen helpen met het maken van plaatjes voor elke studie. Of heb je het op je hart om mee te doen met een studiegroep of vorm je al je eigen studiegroep en wil je jouw ervaringen delen in ons team van groepsleidsters. Ons verlangen is om jou te dienen en om meer vrouwen in Nederland te bereiken met de materialen die wij vertalen. Want we doen dat voor jou!

Er was ook tijd voor ontspanning en het leren kennen van het mooie Duitsland. We hebben een stukje geschiedenis, de heerlijke Duitse keuken, het mooie Frankfurt en de gastvrijheid en punctualiteit van onze oosterburen ervaren.Op zaterdag hadden we de conferentie in Frankfurt. We mochten meer dan 100 Duitse vrouwen verwelkomen. Angela, Simone, Jen en Edurne hebben ons bemoedigd vanuit Gods Woord en hun eigen leven. Het was zo goed om te weten dat het niet uitmaakt waar we ook vandaan komen; we zijn geschapen naar Zijn beeld, God wil een persoonlijke relatie met ons hebben en Zijn liefde en zegen in ons uitstorten zodat wij weer tot zegen mogen zijn voor de mensen om ons heen. En hoe wil Hij dat doen in ons leven? Door ons elke dag op Hem te richten, in elke fase van ons leven. Om onze kruiken leeg te maken zoals de vrouw uit 2 Koningen 4:1-7 en te laten vullen door Hem. Hij wil overvloedig geven. Zoeken wij Hem dan ook op elke dag? Lezen we Zijn Woord? We mogen Hem gehoorzaam zijn. Zo kan Zijn licht door ons heen stralen. Love God Greatly!


Vrouwen helpen hun doel in hun leven te vinden - God groots lief te hebben

Charissa

Reacties

  1. Mooi verslag! Zo komt het alweer een beetje terug waar we het over hebben gehad. Had ook graag de conferentie meegemaakt maar ja, je kunt niet alles he.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten