Doorgaan naar hoofdcontent

Week 4 woensdag

LEES – 1 Korintiërs 1:26-31    
SOAP –  1 Korintiërs 1:30-31  

Gods reddingsplan voor deze wereld is dwaas voor hen die Hem niet kennen en Zijn vergeving nog niet ervaren hebben. God openbaart Zijn glorie en Zijn wijsheid door Jezus Christus. Jezus is niet alleen voor ons tot zonde gemaakt, maar Hij is ook de oplossing voor de zonde in ons. Het grootste geschenk voor een gelovige is haar redding. 

Welke prestaties ontvangen de eer in jouw leven? Als we denken aan datgene in ons leven waar we het meest over spreken, over opscheppen of trots op zijn, zou onze Heer bovenaan die lijst moeten staan. Niks en niemand is zo machtig zoals onze God.

Vader God, ik dank U voor Uw kracht en glorie in mijn leven. Herinner me eraan dat al het goede in mijn leven alleen mogelijk is door U. Als ik verleid word om naar mijn eigen prestaties te kijken, help me dan om naar U te zien en op alles wat U voor mij gedaan heeft. In Jezus' Naam. Amen

Reacties