Doorgaan naar hoofdcontent

Week 6 woensdagEen deugdzame vrouw is succesvol op veel vlakken. De bron van haar succes vind je in haar huis en ze brengt haar gezin ontzag voor de Heer bij. Deze karakteristiek is echt belangrijk en is prijzenswaardig. Ontzag voor de Heer is belangrijker dan uiterlijk vertoon of je houding, omdat levenswijsheid begint bij dat ontzag.  

Hoe heb jij bedacht wat je waard bent? Met wie heb jij jezelf vergeleken? Onze cultuur is erg gericht op uiterlijke schoonheid. Onze echte waarde ligt in wat God voor ons heeft gedaan – Hij veranderde ons van binnen uit. Als we Jezus eren, gehoorzamen en weerspiegelen, worden we net als Hij. In Gods ogen is dat prijzenswaardig.

Vader God, ik ben zo dankbaar dat ik Uw kind ben. Heer, help me om mezelf te zien zoals U me ziet:  perfect door Jezus Christus. Help me om mezelf te bevrijden van een negatief zelfbeeld. Laat anderen Uw liefde zien door mij heen, doordat ik Uw wijsheid zoek op mijn levenspad, en ook Uw zelfvertrouwen en Uw genade. In Jezus’ naam. Amen. 

Reacties

  1. Als het goed is, ziet God Jezus in ons als Hij naar ons kijkt. Dan zijn we helemaal volmaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten