Doorgaan naar hoofdcontent

Week 1 vrijdag


LEES - Psalm 42
SOAP – Psalm 42:11

God hoort de roep om gerechtigheid van Zijn mensen en Hij doet er iets mee. Hij doet dat op Zijn tijd en op Zijn manier. Dat je een kind van God bent betekent niet dat er geen pijn, verraad, vervolging of bespotting zal zijn. God beloofd goddelijke gerechtigheid en vergelding aan hen die Hem liefhebben en gehoorzamen.

Heb jij de moed verloren door een onbeantwoord gebed? God hoort onze gebeden. Hij belooft recht en verlichting in ons lijden en verdriet. We kunnen Hem loven omdat we weten dat Zijn wil zal geschieden op Zijn moment.


Vader God, ik dank U dat U me verzekert dat U mijn gebeden hoort. Herstel mijn hoop en vergroot mijn bereidheid om te blijven bidden. Help me om te vertrouwen dat Uw wil zal geschieden in mijn leven. In Jezus’ naam. Amen. 

Reacties