Doorgaan naar hoofdcontent

Week 1 dinsdag


LEES - Psalm 119:25-32
SOAP – Psalm 119:28

We leven in een gevallen wereld en daarom ervaren we ontmoediging, verdriet en verlies.
Toch belooft God ons compassie die nooit zal falen en genadie die ons elke dag weer vult als we Hem zoeken. Onze troost en onze genezing is dat we de God van de Bijbel kennen. Als we weten hoeveel God van ons houdt en we Gods woord kennen en begrijpen, zullen we daar kracht uit putten.

Begin jij ermee om Gods Woord niet alleen te zien als een bron van leiding, maar ook als een bron van leven, herleving en hoop voor alle omstandigheden?


Vader God, beweeg mijn hart ertoe om U als mijn enige bron van Kracht te zoeken. Als ik ontmoedigd ben, door droefheid teneergeslagen en als mijn hart zwaar voelt, leid me dan naar Uw woord, zodat ik bemoedigd zal worden. Heer, herinner me eraan dat mijn troost en genezing bij U begint. In Jezus’ naam. Amen. 

Reacties