Doorgaan naar hoofdcontent

Gebroken en Verlost Studie Materialen BeschikbaarGebroken & verlost Studiemateriaal beschikbaar

We starten aanstaande MAANDAG met onze Gebroken en verlost studie en we hebben er zo’n zin in! Nodig je vrienden, buren en collega’s dus nu uit om samen met jou onze studie te volgen. Ons online bijbelstudieformat is super simpel om te doen, omdat het heel flexibel is… ochtend, middag of avond… het belangrijkste is dat je Gods Woord induikt!

Haal meer uit je Bijbelstudie door onze Gebroken & Verlost studiematerialen te gebruiken.
  • Bestel de Gebroken en verlost studiegids en ontvang het voordat de studie van start gaat. Je kunt het bestellen via Amazon.de voor ongeveer 12 euro. Je krijgt dan SOAP-pagina’s voor zes weken, de verzen om te onthouden, een wekelijks Bijbelleesplan, reflectievragen en meer! 100% van de opbrengst ten goede komt van onze bediening, zodat we jou en andere vrouwen kunnen helpen om Gods woord te lezen… over de hele WERELD!
  • Elke werkdag lees je hier een overdenking.
  • De blogs kun je lezen op maandag, woensdag en vrijdag.
  • Als je VOOR DE EERSTE KEER een groep gaat leiden, registreer je dan als LGG Facilitator! We bieden je support en toegang tot de materialen voor groepsleiders. Als je als geregistreerd bent als groepsleider, hoef je dat geen tweede keer te doen. (Let erop, dit is tot nu toe wel in het Engels via de Amerikaanse website. We vinden het uiteraard heel fijn als je ook via de weblog horen of je een groep leidt)


Vergeet niet dat er verschillende manieren zijn om mee te doen met Love God Greatly studies in het Engels:
  • Zoals altijd kun je onze gratis studiematerialen downloaden op de website. Ga naar lovegodgreatly.com en klik op het tabblad Bible Studies. Dan selecteer je Broken & Reedeemed om de studiegids te kunnen downloaden. (Let op: de bladzijdes die je kunt kleuren zitten niet in de versie die je kunt downloaden.
  • Download de Engelstalige LGG App! Je hebt dan toegang tot onze Bijbelstudies, blogs, afbeeldingen en dagelijkse overdenkingen.
  • Volg de Engelse LGG Facebookpagina of volg ons op Instagram via @loveGodGreatyOfficial  (ook Engelstalig).
  • De Engelse versie "Broken & Redeemed" zal ook te vinden zijn in de app YouVersion.


We hopen dat je meedoet met deze LGG-studie. We vinden het ZO TOF dat je meedoet en we kijken ernaar uit om je HIER weer te treffen op  als de studie van start gaat 13 MAART.

Doe je vanaf MAANDAG met ons mee met de studie Gebroken en Verlost? Laat het ons hieronder weten!

Reacties