Doorgaan naar hoofdcontent

Week 7 woensdag
Het ware kenmerk van een christen is goddelijke liefde. Net als geloof in Christus een geschenk van God is, is deze goddelijke liefde dat ook. Christenen zijn geroepen om God lief te hebben met ons hele wezen. We worden geboden om anderen lief te hebben zoals God ons heeft liefgehad. God heeft ons liefgehad met een enorme, krachtige, opofferende, bovennatuurlijke liefde. Hoe groot is onze liefde? 

Heb jij anderen lief zoals God jou liefheeft? Er zullen tijden zijn wanneer we mogelijk moeten staan voor de waarheid, iemand moeten vermanen voor zonden of zelfs andere gelovigen moeten confronteren. Maar al deze daden kunnen toch plaatsvinden op een liefdevolle manier. 

Vader God, ik dank U dat U mij leert hoe ik anderen moet liefhebben. Ik dank U voor het sturen van mensen in mijn leven die Uw geweldige liefde en genade met mij hebben gedeeld. Wanneer ik worstel, herinner me dan door Uw goddelijke kracht, dat U mij alles hebt gegeven wat ik nodig heb om Uw geboden na te leven. In Jezus' naam. Amen.  

Reacties