Doorgaan naar hoofdcontent

Week 6 vrijdag
Christenen dienen onze Almachtige God. Onze God is machtig boven elke maatstaaf, geeft leven en adem aan alle dingen, is gezeten in de hemelen en blijft actief in ons leven. Onze Heer is onze lofprijs, onze communicatie, onze erkenning en al onze liefde waard.

Wat in jouw leven concurreert voor je aandacht, je toewijding, je lofprijs en je liefde? Wanneer we nadenken over de dingen in ons leven waar we het meest over spreken, over opscheppen of trots op zijn, zou onze Heer bovenaan de lijst moeten staan. Niemand en niets heeft de kracht van onze God.

Vader God, ik dank U dat U liefde voor mij strekt tot de hemel en reikt boven de wolken. Herinner mij dagelijks dat alles en iedere persoon die ik boven U plaats, mij zal falen, maar dat U dat nooit zult doen. In Jezus' naam. Amen

Reacties