Doorgaan naar hoofdcontent

Week 6 maandagGenade is de demonstratie van Gods grote liefde voor ons. Toen we oordeel verdienden, stuurde God ons een Redder. Toen we straf verdienden, goot God zijn geweldige genade uit. Genade is iets dat we hard nodig hebben van God, anders we zijn volkomen zonder hoop.

Hoe toon je dankbaarheid voor de liefde en genade die jou is gegeven? Gods liefde is bedoeld om ons te transformeren, zodat we iedere dag een beetje meer en meer als Jezus eruit zien en handelen. God giet liefde en genade in ons leven iedere dag, zodat we overschot hebben om uit te gieten in de levens van mensen om ons heen.

Vader God, ik dank U voor Uw Zoon Jezus Christus die mij heeft vrijgemaakt. Herinner me eraan dat Uw genade en liefde bedoeld is om te delen. Help mij, omdat ik gezegend ben met Uw overvloeiende genade, anderen te zegenen met dat van mij. In Jezus' naam. Amen.

Reacties