Doorgaan naar hoofdcontent

Week 4 dinsdag


  


Omdat een gelovige op de dag van haar redding verandert in een nieuwe schepping, veranderen haar motivatie, toewijding en roeping. Het leven van een christen is niet meer van haarzelf, want zij is gered door het kostbare offer van Jezus. Christenen mogen alles wat we hebben en zijn overgeven aan God.

Wat doe jij dagelijks met de vernieuwing van je denken? Geestelijke verandering begint in het hoofd en het hart. Wat we geloven en denken bepaalt hoe we handelen. Gods Woord, dagelijkse bijbelstudie en gebed laten ons zien waar ons denken moet veranderen.

Vader God, ik dank U dat ik verandert en vernieuwd ben. Help mij om dat wat mij hindert in mijn geestelijke groei, te verwijderen uit mijn leven. Help mij om Uw perfecte wil voor mijn leven te omarmen. In Jezus' naam. Amen.

Reacties