Doorgaan naar hoofdcontent

Week 3 woensdag
In het Oude Testament, betaalden het offer en het bloed van dieren de prijs voor de zonden. Een dierlijk offer met het vergieten van bloed was nodig voor elke afzonderlijke zonde. Al die dierlijke offers waren een heenwijzing naar de komst van Jezus. Onze eeuwige Christus is eenmaal gestorven om alle zonden weg te nemen voor eeuwig. Als Jezus terugkomt, zal Hij terugkeren als de Overwinnaar Koning om Zijn mensen te redden en de verlorenen te oordelen.

Hoe verwacht jij de terugkomst van Jezus Christus? Christenen worden opgeroepen om vol verwachting Christus' terugkomst te verwachten. Maar we moeten ook bezig zijn om God te dienen in de kerk, het evangelie te verkondigen, discipelen te maken en Zijn vergeving laten zien aan de verlorenen.

Vader God, ik dank U voor het volmaakte offer van Jezus. Ik dank U dat ik niet langer dieren hoef te slachten voor elke afzonderlijke zonde die ik bega. Help me om U te blijven dienen terwijl ik vol verwachting de terugkomst van Jezus verwacht. In Jezus' naam. Amen.

Reacties