Doorgaan naar hoofdcontent

LGG Facilitator - BEMOEDIGEN


Drie heel bewust gekozen woorden die onze missie hier drijven bij Love God Greatly...
Inspireren
Bemoedigen
Toerusten
Deze week zullen er blogjes verschijnen over deze drie woorden, en jij bent uitgenodigd! Of je nu al even meeloopt met deze studies of dat je nieuw bent bij LGG, we willen de tijd nemen voor onze nieuwe online Bijbelstudie begint om de passie achter onze missie te delen. Maar ook om JOU uit te nodigen om een gemeenschap om je heen te vormen door een groep te leiden voor onze volgende studie in Gods Woord met bijzondere vrouwen in je leven.
Twee dagen geleden, spraken we over onze missie om vrouwen te INSPIREREN om Gods Woord tot een prioriteit te maken in hun dagelijks leven en we hebben je gevraagd om in gebed te gaan om te overwegen een LGG Facilitator te worden!
______________________________
Vandaag focussen we op Deel TWEE van onze missie. Love God Greatly bestaat om:

|BEMOEDIGEN| van vrouwen in hun dagelijkse wandel met God door online gemeenschap en persoonlijke verantwoordelijkheid.


Dit is waar onze Love God Greatly Facilitators STRALEN!

Wat is de rol van een LGG Facilitator?

  • Ze nodigt vrouwen uit in haar leven om samen met haar een studie te volgen van Love God Greatly (wij denken dat 5-12 vrouwen in een groep ideaal is, maar zeker niet meer dan 25).
  • Ze is betrokken bij haar groep door elke maandag t/m vrijdag de dagelijkse verzen op het technologisch platform van de groep te delen (besloten Facebook en WhatsApp groups en email zijn populaire keuzes, maar we moedigen je aan om dat te gebruiken wat voor JOU werkt).
  • Ze vormt een studie omgeving voor haar groep door te delen wat zij dagelijks leert door in Gods Woord te graven. 
  • Ze bemoedigt de vrouwen in haar groep om haar te volgen en dagelijks hun observaties te delen en hun persoonlijke toepassingen.
  • Ze bidt voor haar groepsleden en moedigt hen aan om ook voor elkaar te bidden. 
  • Ze deelt haar persoonlijke blijdschap en uitdagingen, en biedt zo een veilige en bemoedigende plek voor haar groep om hetzelfde te doen. 
  • Ze dient met liefde, nederigheid en medeleven, telkens de vrouwen uit haar groep wijzend op God en Zijn Woord.
  • Ze gebruikt de geweldige mogelijkheid van online contact om te inspireren en verantwoording af te leggen en te vragen, en gebruikt de mogelijkheid om haar groep in het echt te ontmoeten als dat kan (voor lokale groepen raden we een gezellige, echte ontmoeting voor ten minste één keer per studie). 
  • Ze werkt samen met een co-facilitator (aanbevolen) voor persoonlijke steun en back-up als dat nodig is. 
[Je kan meer lezen over de rol van LGG Facilitator en onze "Statement of Belief" hier.]

De Bijbel heeft veel te zeggen over dat we elkaar moeten BEMOEDIGEN en als LGG Facilitator ben je in de perfecte gelegenheid om dat te doen!

Laten wij de onderlinge bijeenkomst niet nalaten, zoals het bij sommigen de gewoonte is, maar elkaar aansporen, en dat zoveel te meer als u de grote dag ziet naderen.” – Hebreeën 10:25
Bemoedig elkaar daarom, en bouw de één de ander op, zoals u trouwens al doet.” – 1 Thessalonicenzen 5:11
En wij roepen u ertoe op, broeders, hen die ordeloos leven terecht te wijzen, de moedelozen te bemoedigen, de zwakken te ondersteunen, en met allen geduld te hebben.” – 1 Thessalonicenzen 5:14
maar vermaan elkaar elke dag, zolang men van een heden kan spreken, opdat niemand van u verhard zal worden door de verleiding van de zonde.” – Hebreeën 3:13


Twee dingen: God's Woord + Echte Relaties

We zien het door de hele Schrift heen en hier bij Love God Greatly weten we dat het waar is: als we bij elkaar komen als Lichaam van Christus, in eenheid, om in waarheid en leven te spreken binnen onze relaties, ijzer scherpt ijzer, onze hoop groeit en Christus wordt verhoogd. God’s Woord + echte relaties = een kracht voor het evangelie!!
Is het worden van een LGG Facilitator een investering? Jazeker.
Is het het waard? Meer dan je denkt...
______________________________
*PRAAT MET ONS DOOR door een berichtje hieronder achter te laten!
*Als je al een LGG Facilitator bent, deel je ervaringen met ons hieronder! Hoe nodig jij vrouwen uit voor je groep? Welk technologisch platform gebruik je om met je groep in contact te komen? Welke tips en tops heb je voor degenen die nadenken om hun eigen groep vorm te geven? Welke ideeën heb je voor het ontmoeten van elkaar? Hoe heeft het zijn van een LGG Facilitator je leven verrijkt? 
*Als je overweegt om een LGG groep te leiden voor de allereerste keer, welke vragen heb je dan? Laat je vragen hieronder in een berichtje achter en iemand van ons team zal zo snel mogelijk proberen te antwoorden!

Reacties