Doorgaan naar hoofdcontent

De David studie begint 13 juni!


Ohhh vrienden!

We beginnen onze zomerstudie over een week en we zijn zo enthousiast! Nu is de tijd om uit te reiken naar je vrienden, buren en collega’s om hen uit te nodigen om mee te doen met de David studie de komende 8 weken!

Wij beginnen 13 juni met de David studie!

Dat lijkt misschien verwarrend en misschien vraag je je af waar de Nederlandse studiegids blijft... je hebt deze pas een week later nodig. Dit doen we zodat het vertaalteam meer ademruimte heeft om te vertalen en jullie alle mooie blogs en ook de dagelijkse overdenkingen kunnen lezen in je eigen moedertaal.

Gebruik voor deze bijbelstudie de David studie materialen:
Bestel onze David studiegids op de Duitse Amazon en ontvang het op tijd voordat de studie begint! Voor iets meer dan €11 ontvang je 150 pagina’s vol met prachtige inhoud, inclusief het wekelijkse bijbelleesplan, schrijfpagina’s, reflectievragen en veel meer! En bovendien gaat 100% van de verkoop direct naar LoveGodGreatly om jou beter te kunnen dienen!

Maar natuurlijk kan je ook online de studiegids downloaden. Via de hoofdwebsite van LoveGodGreatly, onder Bible Studies  ga naar de Nederlandse vertaling en download de David studiegids. Maar ook via onze eigen weblog, ga naar Materialen en download de studiegids, het leesplan of ga direct naar de Amazonlink.

Doe mee met een groep!
Zoek je nog een groep om samen deze studie mee te doen? Laat het weten als reactie op deze blog en we nemen contact met je op! 
Vorm je al een groep? We zouden graag met je in contact komen! Het zou zo gaaf zijn om meer vrouwen te leren kennen met een passie voor Gods Woord.

Voor meer manieren om in contact te zijn met Love God Greatly, lees de Engelse blogs en volg ze op Facebook, Instagram of Pinterest.

Reacties