Doorgaan naar hoofdcontent

David: zijn verhaal is ons verhaalHeb je je ooit afgevraagd of God echt iemand kon gebruiken zoals jij?

Dan is de geschiedenis van David voor jou. De herder. De koning. De strijder. De vriend. De zondaar. De man van geloof. David is bekend met verschillende namen gedurende zijn hele leven, maar is het meest aangeduid als de man naar Gods hart. Gedurende de tijd van Davids zuivere, pure geloof en de trouw aan zijn Heer, neemt de Schrift een diepe kijk in zijn leven dat ook werd gekenmerkt door tijden van lijden, bedrog, verwoesting en twijfel. Hoe kan het zijn dat David bekend is als zo een invloedrijke Bijbelse held? 

Ontrouwe David diende een trouwe God

In deze 8 weken studie van Love God Greatly, zullen we met het kijken naar het leven van David, uitkomen bij een betere Herder, Vriend en Koning: Jezus. Op de maandag en dinsdagen van elke week zullen we het leven van David verkennen. De woensdag en donderdagen zullen we kijken naar Jezus, en de vrijdagen zullen we ons eigen hart onderzoeken. Als we samen studeren, zal je Gods trouw zien, Zijn goedheid, Zijn geduld, Zijn gerechtigheid, Zijn barmhartigheid en Zijn genade in het leven van David. 

Want de God van David is ook onze God.

Het leven dat God koos voor David, was werkelijk een leven van avontuur dat geworteld was in geloof. 

Door de kracht van Christus in ons, kunnen wij ook vrouwen naar Gods eigen hart worden.

Schrijf met ons mee als we samen in de Schrift duiken... lezen en schrijven wat God tot ons spreekt in onze harten.

Vrienden, we zijn zo enthousiast voor de komende David studie! Het zou prachtig zijn als jij en je vriendinnen, buren, kleine vrouwen groepen, zusters zullen aansluiten om meer te leren over David, God en onszelf.
In voorbereiding voor de komende studie, kun je een papieren exemplaar kopen van onze nieuwste studiegids.  (de Nederlandse versie is nog niet beschikbaar maar komt zo spoedig mogelijk)
De studieboeken zijn een uitkomst om je te helpen te focussen en georganiseerd te zijn tijdens het bestuderen van Gods Woord als een groep vrouwen die God zoeken met heel hun hart.

Let op: de Nederlandse studie start een week later dan de Amerikaanse, zo hebben wij als vertalers meer tijd om de blogs te vertalen. 

Reacties